Kasteeldreef 52, 2980 Zoersel

03 336 66 21 nu reserveren

De Castelijnshoeve

Brasserie De Castelijnshoeve ligt in de historische, groene omgeving van het gemeentepark van Halle-Zoersel, het park van het kasteel dat als gemeentehuis van Zoersel fungeerde.

Bij regen en ontij verwelkomt het sobere, maar smaakvolle interieur de bezoekers. Dan stelt u de vriendelijke, warme bediening nog meer op prijs.

 

Op mooie dagen kunt u er genieten van een ruim terras met een fraai uitzicht, onder meer op de speeltuin, waar het jonge volkje zich kan uitleven terwijl de ouders of de grootouders gezellig zitten te keuvelen. De hoeve, gebouwd in 1830, was de woning van verschillende generaties pachters. In de recente geschiedenis werd het bewoond door de parkwachter en zijn gezin.

Nu, na de respectvolle restauratie, is het een aangename plek waar wandelaars en fietsers even op adem kunnen komen en nieuwe krachten opdoen.

Het is een ideale plek voor een snelle afspraak met vrienden of zakenpartners, een aangename pleisterplaats in een druk bestaan.

De Castelijnshoeve is maandag & dinsdag gesloten, andere dagen open vanaf 11uur tot 22uur. De keuken blijft serveren tot 20u00. Er is parking te over en u vindt er een veilige fietsenstalling.

Wij heten u van harte welkom.